Privacy policy

Wij prijzen dat u vertrouwen stelt in ons. Wij achten het dan ook onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Deze pagina documenteerd de kwantiteit van persoonlijke gegevens die deze, JD Containers, website verzameld. Als ook waartoe de gegevens voor worden gebruikt. Deze pagina dient er toe er duidelijk op te wijzen hoe JD Containers te werk gaat. Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van JD Containers. JD Containers is niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. JD Containers respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van verzamelde gegevens
Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen we u om persoon- of bedrijfsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden niet opgeslagen op een online server(s). Communicatie Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden niet opgeslagen op server(s).

Cookies
Wij verzamelen geen gegevens. Deze website maakt niet gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst).

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring.